Me UKKO-STEAM:ssa haluamme jatkuvasti kehittää yritystämme, teknologiaamme sekä palveluitamme. Tällainen kehitystyö onnistuu paljon paremmin, kun on oikeanlaiset puitteet ja työkalut työn toteuttamiseksi.

Yrityksemme suunnittelijoilla on kuluvan vuoden alkupuolelta ollut käytössä Vertex Plant G4, joka on monipuolinen parametrinen ja piirrepohjainen suunnitteluohjelmisto suurten laitosmallien käsittelyyn.

”Vertex Plant G4 on …. mutta huomasimme puutteen piirrustusten ja mallien lähettämisessä….. Haluttiin korjata asia, sitten otettiin Vertex Flow” kertoo yrityksen nuorempi spesialisti Teemu.

Siitä syystä olemme ottaneet yrityksessämme käyttöön Vertex Flow -PDM/PLM -ohjelmistoratkaisun. Sen avulla jokaisella on pääsy viimeisimpään ja ajantasaisimpaan suunnittelutietoon ja yhteistyö on tehokasta paikasta riippumatta. Ja jotta saisimme kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, Vertex kouluttaja Pertti Ahvenniemi saapui toimistollemme vetämään kahden päivän koulutuksen 23.-24.5.2018 ohjelmiston ominaisuuksista ja käyttöönotosta. Tavoitteena oli saada oikeat eväät ohjelmiston käyttöön, jotta voimme varmistaa toiminnan tehokkuuden jatkossakin.

 

-Vilma-